Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Circulația pe bulevardul Socola va fi închisă


Circulația pe bulevardul Socola va fi închisă. În perioada 29-30 martie, între orele 08:00 – 20:00, se va închide circulația pe bulevardul Socola, pe tronsonul străzii Bucium până la bulevardul Primăverii. Se va restricționa circulația pe bulevardul Socola între tronsonul bulevardului N. Iorga și Rondul din dreptul Magazinului Dedeman. Această măsură este necesară pentru efectuarea lucrărilor de refacere a carosabilului de către echipele S.C. CITADIN S.A., în funcție de condițiile meteorologice. Scopul lucrărilor este menținerea în bună stare de exploatare și siguranță a circulației pe șosea.

Vezi și: Noi locuri de parcare scoase la licitație.

Pe durata lucrărilor, accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență va fi asigurat pe tronsonul închis. Autobuzele de pe traseele 19, 30, 30b, 202 și 203 vor circula pe un itinerariu alternativ:

  • Frigorifer – strada Bucium – Calea Chișinăului – Bulevardul Primaverii – intersecția Cotnari.

Autobuzele de pe traseele 42, 43, 43c, 46 vor circula de la intersecția Frigorifer pe strada Bucium – Calea Chișinăului – Bulevardul Primaverii – Tudor Vladimirescu. Circulația pe celălalt sens de mers (Cotnari – Frigorifer) va rămâne normală.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

iunie 14, 2024

Ziua Transportatorului. În fiecare an, în a...
Primăria Grajduri
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 14, 2024

Showroom auto la Palas! În perioada 21-23...