Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Cisterne cu GPL ascunse în zona Bazarului din Iași

Cisterne cu GPL ascunse în zona Bazarului din Iași. 11 cisterne cu GPL care aparțin firmei Flagas deținută de Ionuț Doldulea ce deținea stația de la Crevedia care a explodat au fost descoperite de către Poliția Locală în zona Bazarului din municipiul Iași. Precizăm că, din dispoziția primarului Municipiului Iași, Mihai Chirica, Poliția Locală efectuează în această perioadă verificări la stațiile GPL din oraș doar sub aspectul autorizării lucrărilor.

Citește și: Stațiile GPL din Iași își închid porțile una după alta.

„Într-adevăr, în zona Poitiers, după Bazar, au fost depistate mai multe cisterne. Au fost găsite bazine de fapt de depozitare și mai multe mijloace de transport. Acestea aparțin firmei din Caracal ce deținea stația GPL  din Crevedia. Există un sediu, o societate acolo administrate de o persoană din Iași”, a declarant Liviu Zamfirescu, comandantul Poliției Locale Iași.

Cercetările sunt în curs de desfășurare și potrivit comandantului Liviu Zamfirescu, la audieri, o persoană ar fi povestit despre posibile transferuri. Problema este faptul că nu se găsesc dovezi concrete care să confirme acest lucru. Și reprezentantii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au ajuns la fata locului și fac verificări.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Iași

iulie 22, 2024

Primăria Iași continuă să asigure termoficarea orașului...

iulie 22, 2024

LOTO 6/49 din 21 iulie. Duminica, 21...