Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Colectarea selectivă a deșeurilor – Aroneanu

Colectarea selectivă a deșeurilor în județul Iași este esențială pentru protejarea mediului. Separarea corectă a deșeurilor contribuie la reciclare și reducerea poluării. Este un gest simplu cu impact major asupra calității vieții.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubritate Iași (ADIS Iași) gestionează programul de colectare selectivă. Aceasta se ocupă de implementarea și monitorizarea procesului în tot județul. ADIS Iași asigură că deșeurile reciclabile sunt colectate și prelucrate corespunzător.

Pentru a participa la acest program, este important să cunoaștem calendarul de colectare. Calendarul specifică zilele și tipurile de deșeuri care trebuie colectate. Este disponibil pentru fiecare localitate din județul Iași.

Locuitorii sunt invitați să consulte calendarul de colectare selectivă. Respectarea acestuia ajută la menținerea curățeniei și la protejarea resurselor naturale. Implicarea fiecăruia este esențială pentru succesul programului.

Citește ultimele ȘTIRI!

Colectarea selectivă include separarea hârtiei, cartonului, plasticului, metalului și sticlei. Consultați calendarul de colectare a deșeurilor pentru a preda corect aceste deșeuri.

Beneficiile colectării selective sunt numeroase. Reciclarea reduce consumul de materii prime și economisește energie. De asemenea, scade volumul de deșeuri depozitate în gropile de gunoi.

Implicarea comunității este esențială. Fiecare cetățean are un rol important în acest proces. Colectarea selectivă este un pas spre un mediu mai curat și sănătos.

Haideți să contribuim împreună la un județ mai curat și mai verde!

Consultă acum calendarul de colectare selectivă din localitatea ta!

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/9425029e3f965f08f583f2e60eafff80.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130