Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

CTP Iași: carduri electronice pentru pensionari

Compania de Transport Public Iași demarează distribuirea cardurilor electronice pentru pensionari.

Începând de luni, 12 august, Compania de Transport Public Iași demarează distribuirea cardurilor electronice pentru pensionari.

Cardurile vor fi distribuite în patru puncte de vânzare, situate în:

  • Zona Gării
  • Munca Invalizilor din Păcurari
  • Mircea cel Bătrân
  • Nicolina

Programul de eliberare a cardurilor: Luni – Vineri

Distribuirea cardurilor se va face în funcție de zona în care locuiți, conform adresei din buletin sau cartea de identitate. Fiecare beneficiar va fi arondat centrului de distribuție din zona sa.
În Zona Metropolitană, primăriile locale vor decide acordarea acestor facilități.

În total, vom distribui 42.000 de carduri dedicate seniorilor, fiecare fiind inscripționat cu numele și prenumele beneficiarului.

Validarea cardurilor se va face în mijlocul de transport cu care se efectuează călătoria. Acesta este doar începutul tranziției către un sistem de transport public mai modern și eficient.

Citește și Centrul Multifuncțional din zona Cicoarei ar putea fi finalizat în toamnă

Cardurile electronice vor înlocui treptat biletele tradiționale, oferind mai mult confort și ușurință în utilizare pentru toți călătorii – fie că sunt călători fideli, ocazionali, elevi, studenți, pensionari sau turiști.

Aceasta este doar prima etapă dintr-un plan mai amplu de modernizare a transportului public în Iași. Noile carduri electronice nu doar că vor simplifica procesul de călătorie pentru pensionari, dar vor contribui și la îmbunătățirea experienței de transport pentru toți utilizatorii, fie ei călători fideli, ocazionali, elevi, studenți sau turiști.

Prin introducerea acestor carduri, CTP Iași își propune să aducă un plus de eficiență și modernitate în rețeaua de transport public, făcând călătoriile mai accesibile și mai convenabile pentru toți locuitorii și vizitatorii orașului.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...