Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Comuna Grajduri implementează noi proiecte de dezvoltare

Comuna Grajduri implementează noi proiecte de dezvoltare. Comuna Grajduri se află în mijlocul unei perioade de transformare și dezvoltare. Asta datorită eforturilor susținute ale primarului Constantin Zamfirache, care a pus în mișcare o serie de proiecte menite să îmbunătățească viața locuitorilor. Aceste inițiative sunt în prezent în diferite stadii de implementare, marcând un nou progres pentru comunitatea locală. Printre proiectele aflate în desfășurare se numără construcția unei săli polivalente. Această sală modernă va servi drept centru comunitar și spațiu polifuncțional pentru diverse evenimente culturale și sociale. Astfel, contribuind la consolidarea legăturilor dintre locuitori.

Trai confortabil și sigur pentru vârstnici

De asemenea, se lucrează la realizarea unui centru de zi destinat îngrijirii persoanelor în vârstă și a celor cu nevoi speciale. Proiectul se află într-un stadiu intermediar, iar finalizarea acestuia va aduce beneficii semnificative pentru membrii vulnerabili ai comunității. În ceea ce privește construcția unui centru rezidențial pentru seniori, acest proiect se află în lista obiectivelor de investiții. Acesta reprezentând o prioritate pentru administrația locală în vederea asigurării unui mediu de trai confortabil și sigur pentru vârstnici.

Vezi și: Soluții smart pentru transportul local din comuna Grajduri.

Extinderea rețelei de alimentare cu apă și canalizare, precum și a rețelei electrice, sunt proiecte în curs de implementare. Asta în diferite zone ale comunei pentru a asigura accesul la servicii publice esențiale în condiții moderne și eficiente. De asemenea, se avansează în realizarea rețelei de distribuție a gazului metan, iar modernizarea drumurilor din comuna Grajduri este în plină desfășurare, cu lucrări în diverse etape pentru a asigura infrastructura rutieră adecvată nevoilor comunității.

Într-un efort de a promova energia regenerabilă, proiectul de construcție a unui parc fotovoltaic este în faza de implementare, urmărindu-se instalarea unei infrastructuri sustenabile și prietenoase cu mediul înconjurător. Aceste proiecte în diverse stadii de implementare reflectă angajamentul și determinarea primarului Constantin Zamfirache de a transforma comuna Grajduri într-o comunitate modernă, prosperă și pregătită pentru viitorul său.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

mai 17, 2024

În perioada 16-19 mai se vor duela...
Primăria Moțca

mai 17, 2024

Sâmbătă, 18 mai, în comuna Moțca, va...
Primăria Schitu Duca

mai 17, 2024

Săptămâna aceasta, au demarat lucrările pe un...