Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Comuna Ion Neculce beneficiază de un centru medical modern!

Comuna Ion Neculce beneficiază de un centru medical modern! Proiectul în valoare de aproximativ 600.000 euro a fost realizat cu fonduri guvernamentale și locale. Va deservi o populație de mai bine de 5.000 locuitori. Facilitarea accesului la servicii medicale de calitate a fost principalul deziderat al administrației locale. Aceasta este condusă de Gheorghe Văleanu, care a pus bazele acestei investiții în 2018. Iată că, cinci ani mai târziu, comunitatea din Ion Neculce beneficiază de cabinete medicale de specialitate cu aparatură de ultimă generație. Farmacie modernă și un cabinet veterinar adaptat standardelor europene.

 „După investițiile realizate pentru modernizarea infrastructurii rutiere, a sistemului educațional și racordarea gospodăriilor la utilități, un nou proiect, de această dată pe zona medicală, a fost construit în beneficiul comunității. Locuitorii din Ion Neculce vor avea de acum acces la servicii medicale moderne. Servicii de calitate, nemaifiind necesare deplasări lungi și costisitoare la unități medicale de la Târgu Frumos, Hîrlău sau Iași. Pregătim proiecte interesante și pentru viitor pentru că îmi doresc să avem o comunitate la standarde europene. Să avem o comunitate cu care să ne mândrim toți.” a declarat Gheorghe Văleanu, comunei Ion Neculce.

Citește și: Campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase.

Prezent la eveniment, prefectul județului, Iași Bogdan Cojocaru a subliniat importanța unor astfel de investiții importante în infrastructura medicală.   „Ne dorim ca locuitorii din mediul rural să beneficieze de infrastructură și de servicii de calitate cât mai aproape de casă. Avem în județul nostru mulți primari care reușesc să aducă satul ieșean în secolul 21 din foarte multe puncte de vedere”, a declarat prefectul Bogdan Cojocaru.

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....