Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Consilierul Leonard Ursu și-a prezentat demisia din funcția de ales local

Consilierul Leonard Ursu și-a prezentat demisia din funcția de ales local. Demisiile din PSD Pașcani continuă după pierderea alegerilor locale din 9 iunie 2024. După ce Dumitru Pantazi, fost președinte al PSD, și Gică Zanet, secretar al organizației locale, și-au prezentat demisia, Leonard Ursu a urmat acest exemplu. Astăzi, Ursu a demisionat din funcția de consilier local PSD, iar demisia sa a fost înregistrată la secretariatul Consiliului Local. Mandatul său se va încheia pe 28 octombrie 2024.

Citește și: Centru de asistență şi recuperare pentru persoanele vârstnice

Consilierul Leonard Ursu și-a prezentat demisia din funcția de ales local

Ursu este primul consilier local PSD care demisionează după liderul partidului, care a fost și candidat la funcția de primar. Într-o emisiune la Actualitatea TV din 1 iulie, Ursu a cerut explicații privind sondajele de opinie folosite pentru strategia lui Dumitru Pantazi, beneficiile aducerii lui Sorin Olariu în PSD și implicarea consilierilor din topul listei pentru legislativul local 2024-2028.

Demisia lui Ursu ar putea influența și ceilalți membri eligibili ai partidului din viitorul legislativ local, inclusiv Dumitru Pantazi, Ionuț Prodan, Andrei Vârlan, Sorin Olariu, Ciprian Pintilie, Emilia Coșniță și Vlad Macovei. Leonard Ursu nu a comentat situația.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...