Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Consolidarea, reabilitarea şi refuncţionalizarea Pavilionului Administrativ de la Spitalul de Boli Infecțioase va fi făcută din surse proprii

Consolidarea, reabilitarea şi refuncţionalizarea Pavilionului Administrativ de la Spitalul de Boli Infecțioase va fi făcută din surse proprii.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” va deconta din surse proprii suma de 1,09 milioane de lei contribuția către bugetul de stat pentru lucrările de construcții executate la obiectivul de investiții „Consolidare, reabilitare şi refuncţionalizare Pavilion Administrativ”, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, până la recuperarea acesteia de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației (MDLPA).

Întruniți în ședință extraordianră de îndată, aleșii județului au aprobat în unanimitate un proeict de hotărâre în acest sens, cu condiția ca Spitalul Clinic de Boli Infecţioase să întreprindă toate demersurile necesare pentru recuperarea sumei respective în termenul prevăzut de lege.

Obiectivul de investiţie „Consolidare, reabilitare şi refuncţionalizare Pavilion Administrativ Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi” este inclus în lista obiectivelor de investiţii finanţate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Planul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), în baza contractului de finanţare nr. 3236/24.11.2017, înregistrat la Consiliul Judeţean Iaşi cu nr. 36166/18.12.2017.

Citește și Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Moldova, la Iași, în perioada 26-28 august

Potrivit documentului, pentru acest obiectiv de investiţii există „situaţii de lucrări recepţionate aferente lucrărilor real executate şi facturi fiscale emise în perioada iunie —iulie 2024, în valoare cumulată de 1.094.999,55 lei (cu TVA)” pentru decontarea acestora fiind întocmite şi trimise la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei solicitările de alocare de fonduri nr. 22628/14.06.2024 şi nr. 26978/18.07.2024.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...