Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Copilul tău vrea să învețe chineza? Înscrie-l la EuroEdu

Copilul tău vrea să învețe chineza? Înscrie-l la EuroEdu. Un Centru pentru Educație de Calitate în Școală va fi inaugurat la școala gimnazială ”EuroEdu”. Copiii de clasa a IV-a vor putea face performanță la limba și literature română, matematică și limba chineză. Cei interesaţi se pot înscrie până pe 6 octombrie, completând formularele online disponibile pe site-ul www.euroed.ro, la secţiunea Şcoala Gimnazială – Evenimente. Pe data de 7 octombrie, între orele 9:00 şi 11:00, vor avea loc testările, pentru a selecta elevii care vor participa la CECS EuroEd.

Unul dintre punctele de atracţie ale CECS EuroEd este predarea limbii chineze de către un profesor nativ. Trebuie menţionat că pentru a participa la aceste cursuri, elevii trebuie să aibă un nivel minim de A2 la limba engleză întrucât predarea limbii chineze se va realiza prin intermediul limbii engleze.

Citește și: Care este structura anului școlar 2023-2024?

În etapa iniţială, CECS EuroEd organizează o grupă de 20 de elevi pentru fiecare disciplină. Echipa CECS EuroEd este compusă din profesori ai Şcolii Gimnaziale EuroEd şi alţi colaboratori.

Scopul activităţilor desfăşurate în cadrul CECS EuroEd este de a dezvolta competenţele elevilor. De a-i învăţa să fie cât mai independenţi în procesul de învăţare şi de a-i antrena în abilităţile lingvistice, logico-matematice şi de exprimare, inclusiv într-o limbă exotică precum chineza. 

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....