Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Cristinel Albu: Reabilitarea DJ 249D reprezintă o investiție foarte importantă pentru locuitorii de pe Valea Prutului

Cristinel Albu: Reabilitarea DJ 249D reprezintă o investiție foarte importantă pentru locuitorii de pe Valea Prutului. Drumul Județean Țuțora – Prisăcani – Grozești a fost în sfârșit finalizat. Lucrările au fost demarate în anul 2020, de conducerea social-democrată a Consiliului Județean. Ulterior au fost abandonate pentru mai bine de un an de actuala conducere liberală a CJ.

Modernizarea DJ 249 D a fost inclusă în master planul drumurilor județene și comunale din județ pentru perioada 2016 – 2020. Execuția lucrărilor a fost demarată în mandatul social-democrat de la Consiliul Județean pe 7 septembrie 2020. Atunci când a fost dat ordinul de începere al lucrărilor.

citește și: Parc fotovoltaic pentru comuna Țuțora

“Mă bucur că oamenii care locuiesc în comunele Țuțora, Prisăcani și Grozești,  pe Valea Prutului, beneficiază acum de un drum modernizat, așa cum trebuiau să aibă de multă vreme. Acest drum nu a mai fost reabilitat din anii 1980, dar iată că prin aportul adus de conducerea social-democrată a Consiliului Județean și al colegilor primari din această zonă, astăzi avem finalizată această lucrare foarte importantă. Consider că aceste lucrări trebuie să fie prioritare pentru că aduc beneficii tuturor locuitorilor din județ”, a declarat primarul comunei Țuțora, Cristinel Albu.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Iași

aprilie 12, 2024

12 consilieri de probațiune din județul Iași...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Licitația pentru construcția noului depou din Dacia...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Restricții de circulație pe Bulevardul Socola. Pe...
Primăria Târgu Frumos

aprilie 12, 2024

Ansamblu de dansuri populare la Târgu Frumos....