Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

CTP Iași cheltuie peste 700 de mii de euro pentru polițele RCA

Compania de Transport Public din Iași organizează o licitație pentru asigurarea mijloacelor de transport în comun utilizate pe străzile orașului. Durata licitației este de 12 luni, iar persoanele care călătoresc cu aceste mijloace de transport vor fi, de asemenea, asigurate în cazul unui eveniment neplăcut. Astfel, licitația vizează asigurarea a 128 de tramvaie, 211 autobuze, 10 microbuze și 29 de vehicule auxiliare. Lista bunurilor ce trebuie acoperite include și 10 automate de bilete aflate deja în stațiile CTP.

Citește și Personalul de la Radio Iași a organizat un nou protest

Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) este un tip de asigurare obligatorie, care trebuie încheiată până la data de 22 ianuarie 2024. Valoarea totală a contractului este de 3.455.500 de lei, fără TVA, ceea ce echivalează aproximativ cu 690.000 de euro, fără TVA. Durata de valabilitate a contractului va fi de 12 luni. Toate sumele pentru diferite incidente în care călătorii ar putea fi implicați sunt stipulate în caietul de sarcini.

Pentru a putea recupera pierderile, călătorii trebuie să dețină documente justificative

Zilnic, Operatorul CTP se confruntă cu un număr impresionant de călători. Cu toate acestea, este evident că în Iași, din cauza traficului haotic, vehiculele CTP sunt adesea implicate în accidente. În situația în care bagajele și bunurile sunt deteriorate sau pierdute, este necesar ca oamenii să prezinte o dovadă clară. CTP Iași decide să achiziționeze polițe RCA pentru vehiculele de transport în comun, în baza unui contract ce are o durată de 12 luni.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

aprilie 12, 2024

12 consilieri de probațiune din județul Iași...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Licitația pentru construcția noului depou din Dacia...
Primăria Iași

aprilie 12, 2024

Restricții de circulație pe Bulevardul Socola. Pe...
Primăria Târgu Frumos

aprilie 12, 2024

Ansamblu de dansuri populare la Târgu Frumos....