Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

CTP Iași folosește vopsea reflectorizantă pentru siguranța în trafic

CTP Iași folosește vopsea reflectorizantă pentru siguranța în trafic.

Compania de Transport Public (CTP) continuă investițiile pentru crearea unui transport în comun cât mai sigur atât pentru călători cât și pentru ceilalți participanți la trafic.

Vopsea reflectorizantă pentru siguranța în trafic

„Folosim o vopsea reflectorizantă de înaltă calitate, perfectă pentru trafic, care nu doar că îmbunătățește vizibilitatea, dar și protejează metalul împotriva ruginei. Mai întâi, colegii noștri aplică un strat de grund pe suprafețele metalice, oferindu-le astfel o protecție suplimentară împotriva factorilor de mediu.

(VIDEO: Facebook/CTP Iași)

Citește și Lucrările la breteaua care va lega satele Balciu, Cornești, Proselnici și Vorovești de șoseaua de centură au fost demarate

După aplicarea grundului, vopsim grilajele pentru a le oferi un plus de rezistență și un aspect îngrijit. Ne dorim ca experiența călătorilor în stațiile de așteptare să fie una plăcută și sigură, așa că lucrăm constant pentru a îmbunătăți infrastructura”, precizează reprezentanții CTP.

Un Angajament Continu pentru Comunitate

Investițiile CTP Iași în siguranța și modernizarea transportului public reflectă un angajament continuu față de comunitate. Compania își propune nu doar să îmbunătățească infrastructura existentă. Aceasta dorește și să răspundă nevoilor în schimbare ale locuitorilor orașului, adaptându-se constant la standardele moderne de siguranță și confort.

Prin aceste măsuri, CTP Iași își consolidează rolul de pilon central al mobilității urbane în oraș. Acesta va oferi mereu soluții durabile și sigure pentru transportul public. Cu fiecare investiție realizată, compania își reafirmă angajamentul de a contribui la un oraș mai accesibil și mai sigur.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...