Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

CTP vrea să amplaseze panouri de informare în toate stațiile din municipiul Iași

CTP vrea să amplaseze panouri de informare în toate stațiile din municipiul Iași.

La acest moment, în ștatiile CTP din municipiul Iași sunt montate 138 de panouri informative, cu toate acestea, există încă zone care nu au fost achiziționate astfel de dispozitive. În vederea remedierii acestei situații, compania urmărește să mai cumpere peste 25 de aparate suplimentare.

Compania de Transport Public Iași a investit, în 2021, în 100 de panouri de informare noi. Această inițiativă a fost inițial lansată în 2020, când au fost achiziționate aproximativ 30 de astfel de dispozitive. Deși au existat anumite controverse inițiale, sistemul a fost în cele din urmă ajustat și îmbunătățit. Termenul inițial de instalare și funcționare a panourilor, prevăzut în contractul de achiziție, era de 24 de luni. Acesta a fost prelungit cu încă 4 luni pentru a permite efectuarea procedurilor de mentenanță.

Contractul extins pentru încă 4 luni

Compania dorește să instaleze astfel de dispozitive în toate stațiile, cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor din acest punct de vedere. În etapa inițială, au existat probleme de compatibilitate între panouri și vehiculele de pe străzi, însă acestea au fost soluționate. În prezent, succesul acestui proiect depinde de finanțarea oferită de autoritățile locale.

Citește și Amenzi de 100.000 de lei pentru neregulile găsite la depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor și praful degajat de pe șantiere

Pe data de 16 ianuarie 2024, contractul încheiat în 2021, cu durata de 24 de luni, a fost prelungit cu încă 4 luni. Această decizie a fost luată întrucât toate dispozitivele trebuie să intre în programul de mentenanță. În mod gradual, panourile de informare au fost aduse, iar procedura de mentenanță ar fi urmat să se desfășoare separat pentru anumite loturi.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram, pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...