Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Descinderi DGA la Primăria Rediu

Reprezentanții Direcției Generale Anticorupție au descins în această dimineață la Primăria Rediu. Procurorii anchetează posibile fapte de corupție cu privire la organizarea unui concurs pentru ocuparea de posturi vacante. Perchezițiile au fost efectuate la Biroul de Resurse Umane, la cabinetul primarului Ciprian Grosu și la domiciliul acestuia.

“În cursul zilei de astăzi, 21.09.2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă și în baza ordonanțelor de delegare dispuse de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Iași, împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, pun în executare un număr de șase mandate de percheziție domiciliară, din care două la sediul UAT Rediu, județul Iași.

Vezi un alt articol: Artefacte descoperite la Miroslava.

Situația de fapt în cauză vizează posibile infracțiuni de corupție săvârșite în contextul organizării unui concurs pentru ocuparea unor posturi vacante în cadrul UAT Rediu.

Suportul tehnic a fost asigurat de către lucrătorii Brigăzii Operațiuni Speciale Iași.

Precizăm că aceste activități nu pot, in nicio situație, să înfrangă principiul prezumției de nevinovație”, au precizat reprezentaţii DGA.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....