Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Doi elevi din Iași s-au clasat pe locurile întâi și doi la Olimpiada Europeană de Geografie

Doi elevi din Iași s-au clasat pe locurile întâi și doi la Olimpiada Europeană de Geografie.

Elevii Daniel Nicolae Hanganu de la Colegiul Național Iași și Andrei Moga de la Colegiul Național “Garabet Ibrăileanu” Iași au participat, în perioada 28 iunie – 4 iulie 2024, la Olimpiada Internațională de Geografie pentru Europa Centrală, de Sud și Sud-Est. Aceasta a fost desfășurată la Belgrad și Kopaonik, Serbia.

România a fost reprezentată la această olimpiadă de o echipă formată din 8 elevi (4 seniori și 4 juniori), care au concurat alături de alți tineri, foarte bine pregătiți, pasionați de geografie, de realitățile și dinamica lumii în care trăim.

Citește și Au fost stabilite tarife de parcare flexibile și mai multe zone rezervate atât parcării cât și staționării autovehiculelor la Aeroportul Iași

Elevii ieșeni se întorc la Iași cu două medalii extrem de valoroase. Daniel Nicolae Hanganu, îndrumat de profesor Cornelia Fiscutean, medalie de AUR. Andrei Moga, îndrumat de profesor Bogdan Dumitrașcu, medalie de ARGINT.

Citește și Focar de rujeolă la Moțca. Un bebeluș în vârstă de opt luni a decedat după ce s-a infectat de la mama sa cu această boală

Lotul României a fost coordonat la Belgrad de profesor Cornelia Fiscutean de la Colegiul Național Iași.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...
Primăria Iași
Primăria Iași

iulie 12, 2024

Cupolă de „foc” peste județ în acest...
Primăria Iași

iulie 12, 2024

Orașul tramvaielor pictate: Tramvaiul Franței la Iași....