Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Doliu în lumea interlopă Ieșeană: Decesul lui Costel Corduneanu

Doliu în lumea interlopă Ieșeană: Decesul lui Costel Corduneanu îngroapă orașul în tristețe. Liderul de temut, Costel Corduneanu, a decedat, lăsând o gaură imensă în lumea interlopă din Iași. Acesta a pierdut lupta cu viața în urma unor complicații medicale grave. Asta după ce a fost spitalizat în Târgu Mureș din cauza unui infarct în luna martie.

După operația la inimă, situația sa s-a deteriorat și mai mult din cauza unei hemoragii interne, iar prietenii și cunoscuții au cerut sprijin divin pe platformele de socializare.

Vezi și: CFR Călători reduce semnificativ numărul trenurilor către Iași.

Înainte de a deveni o figură de frică în lumea interlopă, Corduneanu s-a remarcat ca sportiv, participând la două ediții ale Jocurilor Olimpice și ocupând poziții onorabile: locul 9 la Barcelona în 1992 și locul 14 la Atlanta în 1996.

După retragerea din sport, a devenit liderul indiscutabil al scenei interlope ieșene, beneficiind de sprijinul fraților săi pentru a extinde rețeaua sa ilegală. Cu timpul, și-a consolidat puterea și în alte regiuni din țară, fiind adesea văzut alături de personaje cu renume sinistru.

Nu uita să ne urmărești pe Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

mai 17, 2024

În perioada 16-19 mai se vor duela...
Primăria Moțca

mai 17, 2024

Sâmbătă, 18 mai, în comuna Moțca, va...
Primăria Schitu Duca

mai 17, 2024

Săptămâna aceasta, au demarat lucrările pe un...