Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Două femei îmbrăcate în haine de maicuțe au agresat o bătrână

Două femei îmbrăcate în haine de maicuțe au agresat o bătrână. Ieri după-amiază, un incident grav s-a petrecut în zona pietonală Stefan cel Mare din municipiul Iași. Aici două femei îmbrăcate în haine de maică au atacat o femeie în vârstă.

Informațiile preliminare indică faptul că cele două agresoare, mamă și fiică, ambele îmbrăcate în costume de maică, sunt originare din Zapodeni, județul Vaslui. Fiica, una dintre agresoare, a manifestat comportament violent inclusiv față de polițiști și ulterior a încercat să se automutileze.

Citește și: SFR a ajuns la a 15-a ediție aniversară.

Mai târziu, femeia a încercat să se arunce în fața mașinilor. Autoritățile au intervenit rapid, solicitând ajutorul EPA-SMURD, iar femeia a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie Socola. De asemenea, se pare că cele două femei ar putea fi implicate în diverse infracțiuni comise în zona Restaurantului Cotnari din Iași.

Autoritățile continuă să investigheze incidentul și să adune dovezi pentru a clarifica circumstanțele exacte ale agresiunii și comportamentului ulterior al celor implicate. Incidentul a stârnit o reacție puternică în comunitatea locală. Ancheta este în desfășurare pentru a stabili responsabilitățile și pentru a lua măsurile legale necesare în acest caz.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...