Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Drumurile din Ruginoasa vor beneficia de modernizare! Licitația a fost reluată, cu un cost mai ridicat

Drumurile din Ruginoasa vor beneficia de modernizare! Licitația a fost reluată, cu un cost mai ridicat. În comuna Ruginoasa, se vor reabilita mai multe drumuri. Această acțiune a fost inițial suspendată până când devizul lucrărilor a fost actualizat. Licitația în vederea atribuirii contractului de reabilitare a drumurilor va avea loc în ultima lună a anului 2023. Un criteriu important pentru selecția ofertelor va fi prețul cel mai mic, care va fi folosit pentru a determina câștigătorul.

Pe data de 29.12.2023, în județul Iași, se vor realiza lucrări de asfaltare pentru mai multe drumuri. Comuna Ruginoasa va fi responsabilă de organizarea licitației pentru reabilitarea acestor străzi. Valoarea estimată a contractului este de 4.631.107 lei, fără a include TVA, aproximativ 1 milion de euro. Aceasta reprezintă a doua licitație organizată în acest sens. În prima procedură, nu s-au înregistrat ofertanți, deoarece suma alocată în buget era prea mică, respectiv 3,2 milioane de lei. În consecință, devizul lucrărilor a fost revizuit.

Citește și Pentru a asigura continuarea activității la CET 1, Primăria Iași trebuie să obțină o autorizație de funcționare nouă

Se vor face lucrări de reabilitare a drumurilor din comuna Ruginoasa pe o porțiune de 4,4 kilometri

Se vor reabilita cinci drumuri în satul Ruginoasa, și anume drumurile Nicolae Labiș, Petru Mușatin, Petru Rareș, Radu Vodă și Crizantemelor, precum și două drumuri în satul Dumbrăvița, respectiv Răzeșilor și Ghica Vodă al III-lea. Lungimea totală a tronsoanelor care vor fi renovate este de 4,4 kilometri.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” se ocupă de finanțarea proiectelor.

Nu uita să ne urmărești pe Instagram și Facebook, pentru a fi la curent cu toate informațiile!

Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează o licitație publică...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Podul de Piatră din Iași, monument emblematic...
Primăria Ungheni

aprilie 19, 2024

În comuna Ungheni, din județul Iași, este...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Astăzi încep lucrările la Spitalul Regional de...