Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Eveniment în Bârnova: Piața Metropolitană își deschide porțile pentru iubitorii produselor locale

Eveniment în Bârnova: Piața Metropolitană își deschide porțile pentru iubitorii produselor locale. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI), în colaborare cu Primăria Bârnova și GRAMMA Wines, organizează al XIII-lea eveniment din cadrul proiectului „Piața Metropolitană”. Evenimentul va avea loc în satul Vișan, comuna Bârnova, în perioada 28–29 septembrie 2024, între orele 10:00 și 18:00.

Scopul acestui proiect este de a sprijini producătorii locali, reunind cele mai bune produse pentru cetățenii din zona metropolitană Iași. Piața va funcționa sub formă de piață volantă, având loc de mai multe ori pe an. Acest format va permite vizitatorilor să descopere o gamă variată de produse tradiționale.

Citește și: Licitații pentru închirierea locurilor de parcare în municipiul Iași.

Primarul comunei Bârnova, Mihai Balan, îndeamnă cetățenii să participe:

„Vă invit să participați la Piața Metropolitană Bârnova, unde veți găsi cele mai proaspete și gustoase produse din gospodăriile harnicilor noștri producători locali. De la fructe delicioase și miere naturală, până la vinuri aromate și preparate tradiționale. Vă așteaptă o adevărată sărbătoare a gusturilor autentice. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să ne bucurăm împreună de bogăția toamnei, de prietenia și armonia care definesc comuna noastră!”

Piața Metropolitană Bârnova va include o selecție extinsă de legume, fructe, lactate, carne, miere și produse non-alimentare. Producătorii locali vor avea ocazia să-și crească vizibilitatea și să dezvolte afacerile. De asemenea, meșteșugarii locali vor prezenta abilitățile lor, oferind vizitatorilor șansa de a învăța despre tradițiile locale.

În zona de food & drinks, vizitatorii se pot bucura de preparate delicioase și băuturi artizanale, transformând vizita la piață într-o experiență culinară unică.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...