Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Fără apă la Costești

Fără apă la Costești. Pentru efectuarea unor lucrări de deviere a unei conducte de apă potabilă și construirea unui cămin de vane, parte a contractului CL-7 – Extinderea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în județul Iași – axa 5:

  • Răchiteni
  • Alexandru Ioan Cuza
  • Heleșteni
  • Costești
  • Lot 2, din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Iași,

Din perioada 2014 – 2020”, APAVITAL S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 31 iulie 2024, între orele 8.30 – 15.30 (estimativ), pentru utilizatorii de pe strada Școlii din localitatea Costești.

Citește și Tabără pentru copii defavorizați, cu sprijinul Consiliului Județean

După finalizarea intervenției, se va efectua spălarea conductelor și instalațiilor afectate, urmată de evacuarea apei în rețeaua de canalizare stradală. În cazul în care problemele persistă, utilizatorii sunt rugați să contacteze APAVITAL S.A. pentru a trimite o echipă de lucru specializată la fața locului.

Pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de lipsa apei, APAVITAL S.A. recomandă utilizatorilor să-și facă rezerve de apă potabilă pentru perioada menționată. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...