Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Fără apă potabilă pentru locuitorii din Târgu Frumos

Fără apă potabilă pentru locuitorii din Târgu Frumos, în ziua de joi.

În vederea efectuării unor lucrări de reparații la conducta de distribuție a apei, de 400 mm diametru, situată în șoseaua Brăiești din localitatea Târgu Frumos, APAVITAL S.A. se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă în ziua de joi, 13 iunie 2024, între orele 9.00 – 19.00 (oră estimată), către utilizatorii din străzile Buznei, Justiției, George Coșbuc, Cuza Vodă, Măicuța, Eternității, Tineretului, Pieptănari, Unirii, Nicolae Bălcescu și Nucărie, localitatea Târgu Frumos.

La reluarea furnizării, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate. Cu toate acestea, la reluarea furnizării apei, există posibilitatea ca apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate, situație în care robinetul trebuie lăsat deschis timp de câteva minute, pentru ca apa să revină la caracteristicile normale de potabilitate.

Dacă situația persistă, sunați la APAVITAL S.A., iar o echipă de lucru specializată se va deplasa în zonă pentru a soluționa problema sesizată.

Citește și Noi licitații publice cu strigare pentru închirierea de locuri de parcare în mai multe zone din oraș

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, APAVITAL S.A. recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Poli Iași se pregătește pentru meciul cu...
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Aeroportul scoate la licitație noi spații comerciale....
Primăria Iași

octombrie 25, 2024

Trenul Chișinău-Iași va circula până la Holboca....
Primăria Pașcani

octombrie 25, 2024

Avem gaz metan în cartierul Gâștești. Primarul...