Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Gara din Pașcani va fi reabilitată

Gara din Pașcani va fi reabilitată. Regioanla CFR Iași a semnat contractul de reabilitare pentru Gara din Pașcani în valoare de 37 milioane de lei. Licitația a avut o singură ofertă depusă. Aceasta a fost ulterior contestată deoarece suma ofertată (37 milioane de lei) era mai mare decât valoarea estimată inițial în SEAP (33,9 milioane de lei).

Citește și: Cezar Crețu a obținut victoria carierei la Concord Iași Open!

Contestatorul a argumentat că devizul general al lucrării, conform studiului de fezabilitate, era de 38,9 milioane de lei. Din acest motiv CNSC a invalidat raportul inițial și a cerut reevaluarea atentă a ofertei. După rezolvarea contestației, CFR a procedat la semnarea contractului de lucrări. Evenimentul a stârnit interes în rândul comunității locale și al specialiștilor din domeniul construcțiilor și infrastructurii, marcând un pas important în modernizarea infrastructurii feroviare din regiune.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/33f60060f4cffd3e80516745121af7bb.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130