Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Grădiniță modulară la Valea Lupului

Autoritățile locale din Valea Lupului au anunțat că în curând vor inaugura o nouă investiție, respectiv o grădiniță moldulară. Aceștia au găsit soluția la numărul mare de cereri de înscriere a preșcolarilor din zonă.

“Suntem în plin proces de amenajare a unei grădinițe modulare în Valea Lupului. Această construcție provizorie a fost cea mai bună soluție pentru a răspunde imediat la nevoile părinților care nu aveau unde să își înscrie copiii la grădiniță!

Vezi și: Încă un milion de lei pentru modernizarea iluminatului public.

Grădinița modulară nu va duce lipsă de nimic, copiii vor beneficia de condiții ca într-o clădire normală. Am optat pentru a închiria o astfel de construcție pentru că am primit câteva sute de cereri de la părinți. Nu știau ce să facă. Așa că am identificat această soluție provizorie, dar care poate fi imediat folosită! Spun provizorie pentru că fiți siguri că atunci când vom găsi o sursă de finanțare pentru a construi o astfel de unitate de învățământ, o vom face!” a spus primarul comunei Valea Lupului, Liviu Dulgheru.

Amintim că, anul trecut, primăria Valea Lupului a reușit să ridice de la zero o școală și o grădiniță. Recent, administrația locală a dat în folosință un skate park destinati copiilor și adolescenților.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Iași
Primăria Iași
Primăria Iași

iunie 21, 2024

 O nouă ediție a „Marșului Vieții”. Primăria...