Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Grădinițele deschise pentru copii în luna iulie

Grădinițele deschise pentru copii în luna iulie. Două grădinițe din Pașcani vor fi deschise în luna iulie pentru a asigura accesul copiilor la educație. Este vorba despre Grădinița cu Program Prelungit din Vatra și Grădinița cu Program Prelungit numărul 3 din zona Vale. Prima dintre acestea, grădinița din Vatra, va funcționa până la data de 12 iulie 2024. Începând cu 15 iulie și până pe 31 iulie, copiii vor putea fi duși de părinți la grădinița cu program prelungit din zona Vale.

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a declarat că se caută soluții pentru a asigura continuitatea serviciilor și în luna august.

Citește și Clădirea unde a funcționat Direcția de Administrare a Patrimoniului Public și Privat din Bucșinescu va fi reabilitată

Acest subiect a fost abordat în cadrul conferinței de presă săptămânale. Numeroși părinți au depus plângeri. Acestea au fost atât verbale cât și scrise. Ele s-au datorat dificultăților întâmpinate în a-și duce copiii la grădiniță pe perioada verii.

Primarul a subliniat importanța asigurării unui program educațional continuu pentru copii, subliniind că administrația locală lucrează intens pentru a răspunde nevoilor comunității. În prezent, se explorează diverse opțiuni pentru a extinde programul grădinițelor și în luna august, astfel încât părinții să beneficieze de un suport constant. Aceste măsuri vin în întâmpinarea cererilor exprimate de părinți și au ca scop îmbunătățirea accesului la educație pentru copiii din Pașcani.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...