Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Iluminatul festiv va lumina orașul de Ziua Națională

Iluminatul festiv va lumina orașul de Ziua Națională. Primarul Mihai Chirica a anunțat că, în ciuda măsurilor de austeritate impuse de Guvern, manifestările de Revelion vor avea loc. El a menționat că atât pentru evenimentele de Crăciun, cât și pentru cele de Revelion, se va apela la sprijinul mediului de afaceri și la sponsorizări.

Poate te interesează și: Peste 50 de incidente au solicitat intervenția echipajelor Secției Drumuri Naționale Iași.

„Vom demara decorarea pentru Revelion începând cu data de 1 decembrie. Intenționăm să organizăm ceremonia centralizată alături de copiii noștri, dorind să le oferim o experiență cât mai apropiată de normalitate. E important să înțelegem că nu putem recupera Crăciunul din 2023 dacă îl ratăm acum. Dacă cineva nu înțelege această necesitate, am putea spune că e ca Grinch-ul și va trebui să abordăm această situație. De asemenea, vom marca și 1 decembrie, Ziua națională a tuturor românilor, chiar dacă într-un mod mai reținut. Va avea loc în fața Palatului Culturii și vom decora orașul într-o manieră rezonabilă, pentru a sărbători Revelionul în mod corespunzător”, a explicat Mihai Chirica.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/ca74396d6e91e0507ab4964036dd3607.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130