Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

În Iași apar noi benzi de circulație. Bulevardul C.A. Rosetti ar putea fi extins

În Iași apar noi benzi de circulație. Bulevardul C.A. Rosetti ar putea fi extins. Primăria Municipiului Iași depune eforturi în vederea lărgirii bulevardului C.A. Rosetti din zona poligonului ISU, de pe DN 24, până la intersecția Podul de Fier. Această inițiativă vine în contextul construirii Spitalului Regional de Urgență, precum și a altor obiective importante, cum ar fi Sala Polivalentă și Stadionul Municipal.

Municipalitatea din Iași a comunicat că bulevardul C.A. Rosetti va suferi modificări semnificative. În acest sens, Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a demarat procesul de achiziție pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar pentru supralărgirea DN 24 între rondul giratoriu către Popricani și poligonul ISU.

Citește și Drumul DJ 201C va fi modernizat

Finanțarea va fi efectuată prin orice mijloc nerambursabil disponibil, în conformitate cu acordul de parteneriat dintre Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Primăria Municipiului Iași.

5 milioane de euro pentru modernizarea drumurilor din județ

Procedura de licitație pe platforma Sistemului Electronic de Achiziții Publice a fost recent lansată. Contractul în valoare de 24.509.404,77 lei, fără TVA, echivalentul a peste 5 milioane de euro, cu TVA inclus, a fost atribuit pentru modernizarea drumului județean DJ 282D: Potângeni (DJ 282) – Românești – Podu Iloaiei – Scobâlțeni – Popești – Mădârjac (DJ 282E). Firmele interesate au posibilitatea de a depune ofertele financiare până cel târziu la data de 16 februarie 2024, ora 15:00. Menționăm că acest proiect este implementat de către Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor Iași.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare Instagram și Facebook.

Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează o licitație publică...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Podul de Piatră din Iași, monument emblematic...
Primăria Ungheni

aprilie 19, 2024

În comuna Ungheni, din județul Iași, este...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Astăzi încep lucrările la Spitalul Regional de...