Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Încă un milion de lei pentru modernizarea iluminatului public

Primăria comunei Valea Lupului a anunțat că modernizarea iluminatului public continuă, comuna beneficiind de a doua finanțare din partea Administrației Fondului de Mediu. “Încă un milion de lei ajunge la noi pentru schimbarea lămpilor. Vorbim de lămpi economice, care înseamnă un consum redus și facturi mai mici pentru bugetul local. Prima finanțare am obținut-o pentru schimbarea punctelor de aprindere.

Tot despre Valea Lupului: Școală modernă în Valea Lupului.

Acum, am fost înștiințați oficial că avem la dispoziție un milion de lei pentru: audit energetic, proiectare, asistență tehnică, consultanță, achiziționarea unui sistem de iluminat complet echipat pentru 255 de lămpi. Finanțarea obținută este de 100% din valoarea proiectului”, a declarat primarul comunei Valea Lupului , Liviu Dulgheru despre proiectul iluminatului public.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/849506512989163f4a39723f7fca7323.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130