Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Incendiu devastator în Pietrăria: Familia scăpată în ultimul moment

O casă din Pietrăria a fost distrusă într-un incendiu violent în timpul nopții trecute. Alerta a fost dată la 23:54, când Dispeceratul Integrat ISU-SMURD-SAJ Iași a primit un apel la 112, semnalând un incendiu în localitatea Pietrăria, comuna Bârnova, pe strada Schit Tărâță.

La fața locului au sosit imediat două autospeciale de intervenție și stingere de la Detașamentul 2 de Pompieri Iași. Flăcările cuprinseseră întreaga casă, de la parter până la mansardă, precum și un foișor. În timp util, trei persoane au reușit să se autoevacueze din locuință.

Citește și: ISU Iași la Word Rescue Challenge.

Eforturile de stingere au fost intensificate cu o autospecială echipată cu apă și spumă, o autoplatformă pentru intervenții la înălțime și o autospecială cu capacitate de 10.000 de litri de apă. Incendiul a fost stins în aproximativ 280 de minute, fără a se înregistra victime. Echipele de intervenție au continuat măsurile de prevenire până la ora 06:30. Din păcate, s-a înregistrat un pagubă semnificativă, inclusiv acoperișul casei, mobilier, electrocasnice și materiale textile. Se presupune că incendiul a fost cauzat de coșul de fum plasat necorespunzător față de materialele necombustibile.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....