Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Infrastructură educațională și facilități de recreere în comuna Ungheni

Primarul comunei Ungheni, Iulian Marcu, subliniază importanța infrastructurii educaționale pentru dezvoltarea locală. Din cele opt clădiri școlare planificate, șase sunt complet finalizate, incluzând grădinița din Satul Bosia, care este completă, și Școala Gimnazială Bosia, ce a atins un progres de 75%. Toate instituțiile de învățământ au fost modernizate conform standardelor europene și sunt dotate cu echipamente noi, asigurând un mediu educațional de înaltă calitate.

Citește și: ANM: Revin temperaturile crescute.

În domeniul sportului și recreerii, primarul Marcu a evidențiat progresele realizate. În trei din cele patru sate ale comunei au fost amenajate parcuri de joacă pentru copii. În satul Coada Stâncii a fost stabilită locația pentru un nou parc. Acesta urmează să fie sistematizat și amenajat în curând.

Infrastructură educațională și facilități de recreere în comuna Ungheni

De asemenea, au fost construite două terenuri de sport cu gazon sintetic și o bază sportivă cu suprafață de joc naturală. Aceste investiții sunt considerate esențiale pentru bunăstarea pe termen lung a locuitorilor. Totodată contribuie la sănătatea fizică, interacțiunea socială și îmbunătățirea calității vieții în comună. Primarul Marcu subliniază că aceste proiecte nu doar modernizează comuna, dar și sprijină dezvoltarea personală și comunitară a tuturor locuitorilor.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...