Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Infrastructură și echipamente de ultimă generație la Ambulatoriul Spitalului de Neurochirurgie

Infrastructură și echipamente de ultimă generație la Ambulatoriul Spitalului de Neurochirurgie. Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. Dr. N. Oblu” Iași va beneficia de o finanțare semnificativă din cadrul Programului de Sănătate, destinat îmbunătățirii calității serviciilor medicale. Proiectul, ce va fi supus aprobării consilierilor județeni pe 28 august, are o valoare totală de 14.969.396,19 lei (inclusiv TVA).

Vezi și: Avem oraș de Hollywood!

Investiția va permite modernizarea Sălii de mici intervenții cu achiziția de echipamente avansate, cum ar fi mese chirurgicale, aparate de anestezie, monitoare de funcții vitale și truse chirurgicale specializate.

Infrastructură și echipamente de ultimă generație la Ambulatoriul Spitalului de Neurochirurgie

De asemenea, Ambulatoriul de Oftalmologie va fi dotat cu aparatură de ultimă generație pentru tratamente avansate, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Alte cabinete care vor beneficia de modernizare includ cele de:

  • Consultații Neurochirurgicale,
  • ORL,
  • Medicină Internă,
  • Diabet,
  • Boli de Nutriție și Psihologie.

Sala de așteptare va fi de asemenea renovată și vor fi achiziționate echipamente noi pentru dezinfecție și curățenie. Spitalul oferă asistență medicală de specialitate pentru pacienți din județul Iași, din regiunea Moldovei, precum și din alte zone ale țării și internațional.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 25, 2024

O nouă încercare de vânzare a bunurilor...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...