Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

INIMO: Un spectacol caritabil dedicat sprijinirii a 10.000 de copii

Peste 10.000 de copii vor beneficia de ajutoare pentru școală datorită festivalului caritabil Inimo, organizat de preotul Dan Damaschin. Evenimentul, ce se desfășoară între 15 și 18 august pe stadionul Universității „Științele Vieții” din Iași, este destinat strângerii de fonduri pentru copii orfani sau cu venituri reduse, aflați în grija Asociației „Glasul Vieții” România.

Spectacolul va include performances ale unor artiști renumiți precum Voltaj, Ștefan Bănică, Horia Brenciu și Connect-R. Accesul la eveniment se face pe baza unor donații simbolice: 50 de lei pentru pensionari, elevi, studenți și copii, respectiv 100 de lei pentru adulți. Donațiile vor contribui la oferirea de ghiozdane, îmbrăcăminte și alte articole necesare copiilor. În plus, participanții vor avea ocazia să asiste la spectacole de 4-5 ore cu artiști din țară și din afaceri.

Vezi și: Festivalul Inimo: 10.000 de copii defavorizați vor merge la școală.

Festivalul este organizat pe arena USV Iași, care va găzdui și alte evenimente educaționale începând cu luna septembrie. Vasile Stoleru, Prodecan USV Iași, subliniază importanța educației și a ajutorului comunității pentru formarea tinerelor generații. În martie, preotul Dan Damaschin și Asociația „Glasul Vieții” au deschis primul centru socio-medical gratuit din România pentru mame, copii și tinere însărcinate cu resurse limitate, continuând astfel să ofere sprijin semnificativ celor în nevoie.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...