Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Intabularea gratuită la Miroslava

Intabularea gratuită la Miroslava. Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a început lucrările de înregistrare a proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară în Comuna Miroslava, oferind acest serviciu gratuit cetățenilor.

Lucrările au început săptămâna aceasta. Cetățenii interesați sunt invitați să depună copii legalizate ale actelor de proprietate la ghișeul special amenajat în curtea primăriei. Acesta este situat lângă sala de sport.

Citește și: Antibiotice și-a diversificat portofoliul de produse veterinare

Intabularea gratuită la Miroslava

Programul ghișeului este de luni până vineri, între orele 8:00 și 14:00, însă între 12 și 17 iulie 2024 ghișeul va fi închis pentru concediu de odihnă. Pentru informații suplimentare, cetățenii pot contacta numărul de telefon 0759.758.995.

Este important de subliniat că acest proiect de înregistrare a proprietăților este realizat de o firmă selectată de ANCPI, nu de Primăria Comunei Miroslava. Proiectul are ca obiectiv facilitarea accesului cetățenilor la serviciile de cadastru și carte funciară. Acesta contribuie astfel la actualizarea și corectitudinea registrelor de proprietate.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...