Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Într-o singură zi, au fost reținute 11 permise la Popricani

Într-o singură zi, au fost reținute 11 permise la Popricani.

Într-o singură zi, la Popricani, 11 șoferi din Iași au fost amendați de polițiști pentru încălcarea regulilor privind viteza.

Acțiunea a avut loc în cadrul Programului Operațiunilor Europene 2024 al ROADPOL. Aceasta vizează prevenirea accidentelor rutiere provocate de viteză excesivă prin verificarea respectării limitelor legale de viteză.

Au fost reținute 11 permise la Popricani.

„Polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Iași au desfășurat o acțiune în localitatea Popricani pentru depistarea șoferilor care conduc cu viteză peste limita legală, folosind radarele din dotare. În timpul operațiunii, polițiștii au folosit echipamente de măsurare a vitezei, plasate în zonele cu risc crescut de accidente.

Citește și Contractul pentru executarea lucrărilor eficientizare energetică a Școlii Gimnaziale „Elena Cuza” a fost semnat

Au fost aplicate în total 11 contravenții, din care 8 pentru depășirea vitezei legale și 3 pentru alte încălcări, cu o valoare totală de 5.940 de lei. Poliția Iași îndeamnă conducătorii auto să respecte regulile legale de viteză și să aibă un comportament responsabil în trafic”, au subliniat reprezentanții IPJ Iași.

Autoritățile atrag atenția asupra importanței respectării limitelor de viteză. Mai ales în zonele cunoscute pentru riscul ridicat de accidente, precum Popricani. Astfel de acțiuni vor continua și în alte localități din județul Iași, în efortul de a crește gradul de siguranță rutieră și de a responsabiliza șoferii.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...