Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Investiție de 10 milioane de euro într-o fabrică nouă la Miroslava

Firma ieșeană Misavan Trading și compania spaniolă Quimicas Quimxel sunt implicate într-o investiție de aproximativ 10 milioane de euro în parcul industrial Miroslava. Această investiție constă în construcția unei noi fabrici care va produce produse profesionale de curățenie.

În 2021, cele două companii, Quimicas Quimxel din Spania – producător și distribuitor de produse de curățenie, igienă și dezinfecție, și Misavan Trading, producător ieșean de produse profesionale pentru curățenie, au finalizat negocierile pentru atribuirea unui teren destinației de construcție a unei fabrici de săpunuri, detergenți și produse de curățenie.

Vezi și alte articole din Miroslava: Centrala fotovoltaică de 5,9 milioane de lei la Miroslava.

Această fabrică va fi integrată cu noul depozit logistic de 5.000 mp al firmei Misavan, inaugurat în 2022. Misavan precizează că fabrica de la Miroslava va fi cea mai modernă unitate de producție de produse profesionale de curățenie din Europa de Est. Autorizația de construire a fost emisă de Primăria Miroslava în iunie anul trecut. Lucrările la noua fabrică au început o lună mai târziu, cu estimarea finalizării în iulie 2025. Proiectul include o hală de producție și spații de birouri, un depozit pentru materie primă și unul pentru ambalaje, însumând o suprafață desfășurată de 5.600 mp. Avinci se ocupă și de amenajarea exterioară, drumuri și platforme pe o suprafață de 7.500 mp.

Depozitul nou Misavan, situat în satul Brătuleni, comuna Miroslava, a fost finalizat în 2021 cu o investiție de aproximativ 7 milioane euro. Acesta deservește cele 12 filiale ale companiei din întreaga țară:

 • Iași,
 • Suceava,
 • Vaslui,
 • Brăila,
 • Constanța,
 • București,
 • Craiova,
 • Brașov,
 • Alba Iulia,
 • Cluj-Napoca,
 • Baia Mare ,
 • Arad.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/967af337190a296087eb2c4c97dab917.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130