Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Investiție de 2 milioane de euro în drumurile din Țibănești

Investiție de 2 milioane de euro în drumurile din Țibănești. Comuna va avea 21 de drumuri reabilitate cu fonduri din programul ”Anghel Saligny”. Licitația pentru desemnarea constructorului va fi la începutul lunii Septembrie. Valoarea estimată a contractului este de 9.349.844 de lei, fără TVA, aproape 2 milioane de euro.

„Avantajele implementării proiectului din punct de vedere economic, social și de mediu sunt: facilitarea accesului elevilor și cadrelor didactice către unitățile de învățământ, facilitarea accesului locuitorilor la infrastructura socială din comună: primărie, dispensar, post de poliție, asigurarea accesului facil al locuitorilor către proprietăți, asigurarea accesului mijloacelor de intervenție rapidă în cazul situațiilor de urgență”, se arată în caietul de sarcini.

Citește și: Se reabilitează drumul Glodenii Gândului – Țibănești.

Conform contractului, autoritatea contractantă intenționează să reabiliteze 21 de drumuri: Transformatorului, Iazul Vechi, Cosare, Zorilor, Poștei, Morii, Lotul Școlii, Salcâmilor, Deal, Islaz, Școlii, Podul de Piatră, Veterinarului, Fermierului, Matului, Poștașului, Cizmarului, Dr. P. Brânzei, Dulgherului, Vișinului, Complexului. Lungimea arterelor este de 6.690 de metri.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primaria Miroslava

septembrie 29, 2023

Siguranța elevilor este o prioritate pentru Primăria...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Criza abandonului animalelor de companie: Iașul se...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Consiliul Local va avea astăzi în dezbatere,...
Primăria Iași

septembrie 28, 2023

În acest an, Sărbătorile Iaşului promit o...