Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Investițiile ApaVital bagă străzile din Pașcani în reparații

Investițiile ApaVital bagă străzile din Pașcani în reparații. Operatorul ApaVital S.A. a autorizat începerea lucrărilor de refacere a străzilor din cartierul Gâștești, municipiul Pașcani. Toate acestea după finalizarea investițiilor în alimentarea cu apă și canalizare. Lucrările de reabilitare vor începe spre sfârșitul acestei luni, cu estimare de start pe 29 sau 30 iulie.

După ce probele efectuate pe conducte au confirmat că nu sunt probleme, constructorul va începe restaurarea străzilor la starea lor inițială. Toate acestea înainte de începerea lucrărilor de infrastructură.

Citește și: Serviciul Rutier se mută pe Calea Chișinăului.

Investițiile ApaVital bagă străzile din Pașcani în reparații

În același timp, se finalizează și pregătirile pentru punerea în funcțiune a rețelei de gaz metan din cartier,. Aceasta este esențială pentru încălzirea locuințelor în sezonul rece. Locuitorii sunt încurajați să își facă rezerve de lemne pentru a se asigura că vor avea confort termic în această iarnă, în cazul în care rețeaua de gaz metan nu va fi complet operațională până atunci.

Aceste măsuri sunt parte dintr-un program de îmbunătățire a infrastructurii din cartierul Gâștești și de asigurare a unor condiții de trai mai bune pentru locuitorii săi.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...