Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Jaf armat în sediul unei bănci din cartierul Alexandru din Iași

Jaf armat în sediul unei bănci din cartierul Alexandru din Iași.

Joi seară, un individ cu capul acoperit a pătruns în sediul unei bănci din Iași, intimidând personalul cu un obiect ce părea a fi o armă și solicitând bani.

Suspectul nu a reușit să găsească bani și a fugit, fiind în căutarea polițiștilor. Nu s-au înregistrat persoane rănite în urma incidentului.

”În seara de 26.09.2024, in jurul orei 18.05, poliţiştii din Iaşi au fost sesizaţi prin apel 112 de către sediul central al unei unităţi bancare despre faptul că, la ora 17:20, într-o sucursală din municipiul Iaşi ar fi intrat o persoană necunoscută, deghizată, având asupra sa un obiect ce părea pistol, cu care a ameninţat angajaţii care se aflau în sediu şi le-a cerut bani”, a transmis IPJ Iaşi.

Nici o sumă de bani nu a fost sustrasă de persoană, care a părăsit imediat sediul băncii. În urma incidentului, nimeni nu a suferit vreo rană.

Conform informațiilor obținute din sursele citate, angajații nu au acționat butonul de panică sau apelat la numărul de urgență 112. Ei au contactat doar sediul central al băncii din București, care a alertat autoritățile în jur de o oră mai târziu, după producerea incidentului.

Individul avea capul acoperit, iar conform polițiștilor ținea în mână un obiect ce părea a fi un pistol.

Citește și Un Prolog în cinci acte va deschide ediția a XVII-a a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr Iași

În urma incidentului, au fost recoltate amprente din sediul băncii, iar imaginile de pe camerele de supraveghere din interiorul sucursalei au fost obținute și analizate.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...
Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...