Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Jeni a început chimioterapia dar mai are nevoie de noi!

Jeni a început chimioterapia dar mai are nevoie de noi! Fetița în vârstă de 5 ani din comună Miroslovesti, diagnosticată recent cu o boală grea, leucemie mieloblastica, a început prima cură de chimioterapie dar are în continuare mare nevoie de sânge.

Jeni Maria este internată la Spitalul Clinic de Urgențe Sfânta Maria din Iași, împreună cu mama ei, însărcinată în șase luni. Potrivit medicilor, în tratamentul lui Jeni se utilizează concentrat trombocitar, un derivat care se obține din sânge.

Citește un alt articol: A crescut numărul cazurilor de meningită la copii.

Pentru o singură pungă, contribuie trei donatori, astfel că permanent este nevoie de sânge. Zilele trecute, micuța a fost vizitată la spital de părintele misionar, Dan Damaschin. Preotul a lansat o campanie pentru strângere de fonduri în numele fetiței.

Dacă starea micuței nu se va îmbunătăți în urmă tratamentului de la Iași, fetița ar urmă să ajungă la o clinică din Italia.

Donați pentru Jeni! Informații și condițiile referitor la donarea de sânge le regăsiți pe site-ul Centrului Regional de Transfuzii Iași.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Iași

decembrie 1, 2023

S-a decis la ultima ședință a Consiliului...
Primăria Schitu Duca

decembrie 1, 2023

În această zi plină de însemnătate și...
Primăria Butea

noiembrie 30, 2023

“Vă invităm la târgul de cadouri de...
Primăria Tomești

noiembrie 30, 2023

Investiția se va face din fonduri guvernamentale....