Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

La Spitalul Clinic de Recuperare continuă proiectul de eficientizare energetică prin finanțare europeană

La Spitalul Clinic de Recuperare continuă proiectul de eficientizare energetică prin finanțare europeană.

În valoare totală actualizată de 27.725.122,98 lei (circa 5,57 milioane de euro), proiectul presupune termoizolarea anvelopei, eficientizarea sistemului actual de producere a energiei pentru încălzire / răcire, înlocuirea instalației de distribuție între punctul termic și tronsonul B și a distribuției principale din subsol și a coloanelor, modernizarea sistemului de acționare și ghidaj al lifturilor, realizarea de rampe de acces pentru persoane cu dizabilități, înlocuirea corpurilor de iluminat cu lămpi cu led, repararea trotuarelor etc.

Citește și VIDEO. Restaurantul La Cao a fost închis temporar de comisarii CJPC Iași. Gândacii se plimbau în voie prin bucătărie!

„Este vorba de investiții foarte utile în cadrul programului general de modernizare a sistemului de sănătate. În plus, după cum se știe, utilitățile s-au scumpit masiv în ultimii ani, iar una dintre prioritățile noastre este tocmai eficientizarea consumului de energie.

Citește și Cele mai frecvente prenume atribuite copiilor născuţi în Iași în 2023

Aceasta este doar una dintre investițiile cu fonduri europene, dar și locale de care va beneficia sistemul medical ieșean în viitorul apropiat!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...
Primăria Iași
Primăria Iași

iulie 12, 2024

Cupolă de „foc” peste județ în acest...
Primăria Iași

iulie 12, 2024

Orașul tramvaielor pictate: Tramvaiul Franței la Iași....