Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Leroy Merlin extinde prezența în Iași: Negocieri pentru două noi supermarketuri

Leroy Merlin extinde prezența în Iași: Negocieri pentru două noi supermarketuri. Piața de retail și bricolaj din România ar putea trece printr-o schimbare majoră. Surse din industrie, citate de Ziarul Financiar, susțin că Brico Dépôt ar fi interesat să își vândă magazinele din România. Principalul cumpărător ar fi Leroy Merlin, care urmărește să-și extindă prezența și să depășească Dedeman, liderul actual al pieței de bricolaj.

Leroy Merlin, al doilea cel mai mare retailer de bricolaj din România, este într-o expansiune continuă. Reprezentanții companiei au refuzat să confirme sau să infirme informațiile despre negocieri. „Nu dorim să comentăm aceste speculații. Leroy Merlin lucrează la planul de dezvoltare fizică și digitală, cu scopul de a răspunde nevoilor locale.

Citește și: Patru spectacole de excepție în prima săptămână a lunii octombrie la Teatrul National din Iași

Urmează să deschidem un magazin la Pitești și alte două în București, în 2025”, au declarat oficialii grupului ADEO, care deține Leroy Merlin.

În prezent, Dedeman, afacerea fraților Pavăl, deține primul loc în piața de bricolaj din România, urmat de Leroy Merlin. Dedeman are două magazine în Iași, în timp ce Leroy Merlin operează unul. Brico Dépôt, fostul Praktiker, are două locații în Iași: una în complexul ERA și alta în zona Tudor Vladimirescu.

Leroy Merlin a încheiat 2023 cu o cifră de afaceri de 3,1 miliarde de lei, în creștere cu 6% față de anul anterior. Compania deține în prezent 21 de magazine în România și urmează să deschidă încă unul în octombrie, consolidându-și astfel poziția pe piață.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...