Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” beneficiază de reabilitare prin PNRR

Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” beneficiază de reabilitare prin PNRR. Primarul Mihai Chirica a declarat că a finalizat semnarea contractului pentru lucrările de reabilitare termică și eficientizare energetică ale Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”. Aceste lucrări au fost finanțate prin intermediul fondurilor europene accesate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Conform sursei citate, patru oferte au fost atrase de licitația organizată de Primăria Municipiului Iași. Conest SA va executa lucrările în maximum 12 luni, la un cost de 4,62 milioane lei cu TVA.

Aceeași sursă menționează că finanțarea provine din fonduri europene prin intermediul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – Componenta 5 „Valul Renovării”.

Citește și Municipalitatea ieșeană cheltuie 2 milioane de euro pentru amenajarea și montarea viitoarei școli modulare la Colegiul Pedagogic

Prin finanțarea europeană, municipalitatea Iași desfășoară ample proiecte de reabilitare termică și eficientizare energetică. Acestea vizează 14 instituții educaționale, inclusiv grădinițe, școli și licee, cu lucrări extinse la 21 de corpuri de clădire. În ansamblu, eforturile municipale se concentrează asupra îmbunătățirii condițiilor termice și eficienței energetice în infrastructura educațională, contribuind la un mediu mai sustenabil și confortabil pentru comunitatea locală. Valoarea totală a acestor 14 proiecte este de 26,32 milioane euro. În prezent, Primăria Iași organizează licitații pentru reabilitarea termică la încă nouă unități de învățământ, dintre care opt au primit deja oferte. Valorile financiare totale pentru cele nouă licitații se ridică la 15,75 milioane de euro.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile!

Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Direcția Exploatare Patrimoniu organizează o licitație publică...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Podul de Piatră din Iași, monument emblematic...
Primăria Ungheni

aprilie 19, 2024

În comuna Ungheni, din județul Iași, este...
Primăria Iași

aprilie 19, 2024

Astăzi încep lucrările la Spitalul Regional de...