Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Licitația privind contractul de construcție a SRU Iași

Anunțul de participare pentru licitația deschisă a fost oficial publicat, privind atribuirea contractului de construcție a Spitalului Regional de Urgență Iași. Licitația este destinată contractului de achiziție a lucrărilor de construcții (Pachet 2) pentru acest important spital. Informația a fost comunicată prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Termenul limită pentru depunerea ofertelor este stabilit pentru data de 3 aprilie 2024, ora 15:00.

Valoarea totală estimată a contractului este de 1.822.923.457,94 lei, fără TVA. Această inițiativă reprezintă un pas semnificativ în procesul de dezvoltare a infrastructurii medicale, evidențiind transparența și competitivitatea în atribuirea acestui proiect de importanță majoră. Comunitatea locală așteaptă cu interes evoluția licitației și construcția Spitalului Regional de Urgență, recunoscând impactul pozitiv pe care îl va avea asupra serviciilor medicale disponibile în regiune.

Citește și Zeci de firme se interesează de construirea Spitalui Regional de Urgență Iași

Vezi AICI detaliile

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook.

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/dc67cec0cf44eb0d13c5599723da4f11.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130