Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Lista repartizărilor la liceele din județul Iași

Lista repartizărilor la liceele din județul Iași. Rezultatele repartizării computerizate, realizată pe baza opțiunilor elevilor, au fost publicate pe admitere.edu.ro. Absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională 2024 pot afla la ce liceu au fost admiși. Elevii pot verifica repartizarea lor introducând codul primit de la școală după Evaluarea Națională. De asemenea, pot consulta și locurile disponibile rămase.

La nivel național, din totalul de 113.567 de elevi cu opțiuni completate, 111.960 (98,58%) au fost repartizați computerizat, înregistrând o creștere față de anii anteriori, conform Ministerului Educației.

Citește și: Bacău: Primăria va cumpăra semafoare mobile.

Lista repartizărilor la liceele din județul Iași

Dintre aceștia, 57.081 (peste 50%, cu o creștere de 3% față de 2023) au fost admiși la prima opțiune, comparativ cu 52.896 în 2023.

În perioada 25-30 iulie, candidații vor depune dosarele de înscriere la liceele la care au fost admiși. Între 31 iulie și 2 august, comisiile județene vor rezolva situațiile speciale apărute după repartizarea computerizată, precum cazuri medicale, schimburi de elevi, redistribuirea locurilor libere și altele.

Verifică la ce liceu ai fost repartizat: http://admitere.edu.ro/Pages/Licee.aspx?jud=26

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...
Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...