Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Locuințe sociale pentru tinerii din Miroslava

Locuințe sociale pentru tinerii din Miroslava. Locuitorii din Miroslava cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani au posibilitatea să solicite o locuință socială sau de necesitate de la primărie. Pentru a face acest lucru, solicitanții trebuie să completeze o cerere standard și să semneze un acord referitor la prelucrarea datelor personale.

Cererile pot fi depuse la registratura primăriei sau trimise prin e-mail la adresa registratura@primariamiroslava.ro. Termenul este până la data de vineri, 16 februarie 2024, ora 13:00. Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Primăriei comunei Miroslava, pentru a estima numărul corect de locuințe necesare în comună, este important ca toți cei eligibili să completeze cererea și să semneze acordul.

Vezi și: Şapte blocuri noi între Iaşi şi Valea Lupului. Se anunţă dezbateri aprinse: nemulţumiri mari ale vecinilor de la case

Conform Legii nr. 114 din 11 octombrie 1996 (republicată) privind locuințele, pot completa cererea:

  • Tinerii căsătoriți cu vârsta de până la 35 de ani (ambele soți)
  • Tinerii proveniți din instituții de ocrotire socială care au împlinit 18 ani
  • Invalizii de gradul I și II
  • Persoanele cu handicap
  • pensionarii, veteranii și văduvele de război.

Este obligatoriu ca toți solicitanții să aibă domiciliul în Comuna Miroslava.

Persoanele care dețin deja o locuință în proprietate sau au vândut o locuință după 1 ianuarie 1990 nu sunt eligibile pentru locuințe sociale conform regulilor stabilite.

Urmărește-ne pe Facebook, dar și pe Instagram, pentru a fi primul care află noutățile din județul Iași!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/1876d878044342c756865307adf19340.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130