Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Lucrările de modernizare pe șoseaua Bucium sunt în plină desfășurare

Lucrările de modernizare pe șoseaua Bucium sunt în plină desfășurare și avansează conform planificării. În prezent, se lucrează la cea de-a doua jumătate a podișului peste Vămășoaia și se finalizează introducerea rețelei de iluminat subteran. În același timp, sunt montate noi borduri pe întreg traseul.

Începând de astăzi, am demarat montarea stâlpilor de iluminat public. Toate acestea având în vedere că am instalat deja primii 12 stâlpi.

Citește și Premieră: Un pășcănean a fost amendat cu 10.000 lei pentru că a parcat autoturismul pe un loc pentru persoane cu handicap

Lucrările de modernizare pe șoseaua Bucium sunt în plină desfășurare și avansează conform planificării

Primarul Mihai Chirica a comentat, într-o postare pe Facebook, despre progresul lucrărilor:

„Mă bucur să vă anunț că lucrările pe șoseaua Bucium sunt într-o etapă avansată. Am început montarea noilor stâlpi de iluminat și, până în prezent, am reușit să instalăm primii 12.

După ce vom finaliza introducerea rețelei de iluminat subteran și montarea bordurilor, urmează asfaltarea întregului bulevard, de la pasaj până la capătul său spre statuia eroilor „Vultur”. Acest proiect va aduce îmbunătățiri semnificative în infrastructura zonei, asigurând un trafic mai fluid și un aspect estetic mai plăcut.”

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...
Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...