Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Lucrările de reabilitare a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 13 din Tătărași se apropie de finalizare

Lucrările de reabilitare a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 13 din Tătărași se apropie de finalizare.

Lucrările de reabilitare și modernizare a Grădiniței cu Program Prelungit (GPP) nr. 13 din Tătărași se apropie de finalizare, în prezent fiind executate ultimele retușuri la stația de pompare și bazinul de apă necesare pentru protecția împotriva incendiilor și la racordurile la canalizarea exterioară.

Investiția, realizată cu fonduri europene prin intermediul Programului Operaţional Regional (POR) 2021 – 2027 al Uniunii Europene, Axa Prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Prioritatea de Investiții 4.4., are o valoare totală de 11 milioane de lei inclusiv TVA, lucrările fiind executate de SC Demo-Idil Construct SRL, care a câștigat licitația organizată de Primărie în anul 2022.

Citește și VIDEO. O mulțime de lilieci au intrat în Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași

Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 are o suprafață de aproape 1.600 de metri pătrați

Înființată în anul 1970, Grădinița cu Program Prelungit nr. 13 are o suprafață de aproape 1.600 de metri pătrați şi cuprinde 8 săli de grupă, cu o capacitate de 200 de copii, sală de mese, 4 grupuri sanitare pentru copii, 4 grupuri sanitare pentru personal, 2 cabinete sanitare, 2 săli pentru activităţile opţionale şi educative, bloc alimentar (bucătărie, magazii de alimente şi zarzavaturi), spălătorie, etc.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...