Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Lucrările în zona Spitalului Regional au fost oprite după ce a fost descoperită o bombă de aviație

Lucrările în zona Spitalului Regional au fost oprite după ce a fost descoperită o bombă de aviație. În timpul lucrărilor de amenajare pentru construcția platformei Spitalului Regional Iași, situate pe strada Moara de Vânt din municipiul Iași, au fost descoperite elemente de muniție neexplodate rămase din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Printre acestea se numără o bombă de aviație de 100 kg, model FAB 100, de proveniență sovietică. A fost găsită în urma asanării terenului.

Vezi și: Bombă la SRU.

Descoperirea acestor obiecte a determinat oprirea temporară a lucrărilor. Autoritățile locale, împreună cu o echipă specializată de pirotehniști din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași, au intervenit pentru a asigura protecția și securitatea zonei. Echipaje ale poliției au fost mobilizate pentru a delimita și a monitoriza perimetrul. Așa s-a evitat orice risc pentru locuitorii din zonă și lucrătorii implicați în proiect.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Popricani
Primăria Iași

iulie 12, 2024

CTP adoptă măsuri pentru a combate efectele...

Fatal error: Uncaught ErrorException: md5_file(/home/adminis/public_html/wp-content/litespeed/css/748e0ed89e950de6c9156dd78f918201.css.tmp): failed to open stream: No such file or directory in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php:130 Stack trace: #0 [internal function]: litespeed_exception_handler(2, 'md5_file(/home/...', '/home/adminis/p...', 130, Array) #1 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php(130): md5_file('/home/adminis/p...') #2 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(837): LiteSpeed\Optimizer->serve('https://adminis...', 'css', true, Array) #3 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(330): LiteSpeed\Optimize->_build_hash_url(Array) #4 /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimize.cls.php(264): LiteSpeed\Optimize->_optimize() #5 /home/adminis/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): LiteSpeed\Optimize->finalize in /home/adminis/public_html/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/optimizer.cls.php on line 130