Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Lucrările la noul cimitir aproape de finalizare

Lucrările la noul cimitir aproape de finalizare. Lucrările de amenajare a noului cimitir din Pașcani se apropie de finalizare. Toate acestea conform primei vizite de lucru efectuate de primarul Marius Pintilie pe șantierul situat pe strada Dragoș Vodă, în apropierea Școlii „Ion Creangă”. În cadrul vizitei din 24 august, primarul a subliniat că firma responsabilă de proiect, Oli Construct SRL în asociere cu Marvio SRL, a anunțat că intenționează să finalizeze lucrările până la sfârșitul lunii noiembrie.

„Am luat câteva decizii referitoare la utilități, zona de intrare și gard.

Citește și: Solicitările pentru lemnul de foc în scădere

Clădirea din spatele meu are aproape terminați finisajele interioare și exterioare. Mai avem de realizat lucruri legate de placarea cu granit pe exterior, gresie la interior, și glafuri pentru ușile interioare. Constructorul ne-a promis că va finaliza lucrările în această toamnă. Respectiv în octombrie, noiembrie. De asemenea Primăria își propune să recepționeze cât mai repede acest obiectiv pentru a răspunde nevoilor comunității în ceea ce privește locurile de veci,” a declarat Marius Pintilie.

Anul acesta se celebrează 24 de ani de la decizia aleșilor locali de a amenaja un nou cimitir în cartierul Fântânele. Această inițiativă demonstrează angajamentul autorităților de a asigura locuri de veci pentru comunitate.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Doi tineri au ajuns la Spitalul Sf....
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Evaluarea activității IPJ . Inspectoratul de Poliție...
Primăria Iași

octombrie 24, 2024

A crescut numărul cazurilor de infecții respiratorii...
Primăria Sinești

octombrie 24, 2024

„Crater” apărut pe drumul județean 207A din...