Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Magazinul Kaufland din CUG se apropie de finalizarea procesului de autorizare

Magazinul Kaufland din CUG se apropie de finalizarea procesului de autorizare. Kaufland a finalizat documentația necesară pentru construcția unui nou centru comercial în zona Fortus, CUG, și a depus actele pentru obținerea autorizației de construire, conform informațiilor transmise de apix.ro.

Investiția de 15 milioane lei include un magazin cu demisol, parter și etaj, precum și amenajarea unui sens giratoriu pe șoseaua Nicolina și lucrări de infrastructură pentru accesul auto și pietonal, toate costurile fiind acoperite de Kaufland. Planul urbanistic zonal (PUZ) a fost aprobat de Consiliul Local în februarie 2023.

Citește și: Fruntași în UE la creșterea anuală a vânzărilor cu amănuntul

Magazinul Kaufland din CUG se apropie de finalizarea procesului de autorizare

După obținerea autorizației, construcția, care va ocupa 6.500 mp dintr-un teren de 17.200 mp, va dura maximum 10 luni. Parcarea va avea 262 de locuri și va fi înconjurată de 66 de arbori și arbuști, conform documentației.

Magazinul va crea 33 de locuri de muncă. De asemenea, proiectul include măsuri de mediu și estetică, cum ar fi plantarea de arbori și arbuști în jurul parcării pentru îmbunătățirea aspectului și a calității aerului. Articolul complet poate fi citit pe apix.ro.

Fii alături de noi pe Facebook și Instagram pentru a fi primul informat!

Primăria Iași

octombrie 24, 2024

Încep lucrările de eficientizare energetică a Liceului...
Primăria Schitu Duca

octombrie 23, 2024

Săptămâna trecută, Consiliul Local Schitu Duca a...
Primăria Iași

octombrie 23, 2024

Cursuri gratuite de anatomie pentru admiterea la...