Adminis.ro reprezintă portalul administrației ieșene

Știri​

Meniu

Măsuri de susținere a ecosistemului de tineret din mediul rural

Evenimentul „Priorități #înRITMrural – Măsuri de susținere a ecosistemului de tineret din mediul rural” a fost organizat pe 4 septembrie, la Iași, de Asociatia Pentru Dezvoltare Activa și Go Free, împreună cu Primăria Comunei Aroneanu  și Asociația Comunelor din România . Acesta s-a adresat în special reprezentanților autorităților locale și județene din Regiunea Nord-Est.

Vezi și: Copiii învață să colecteze separat.

În cadrul evenimentului am prezentat prioritățile Cartei Albe a Tinerilor din Mediul Rural. Am avut un dialog cu reprezentanții autorităților publice pe tema dezvoltării ecosistemului de tineret din mediul rural. O altă temă de discuție a fost centrată pe măsurile de susținere pentru tineri.

Activitatea a fost organizată în cadrul proiectului „European Youth Village – Un program de referință pentru dezvoltarea sectorului de tineret din mediul rural.”, derulat de către ADA și Go Free. Evenimentul a fost organizat prin programul Active Citizens Fund – Romania, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Urmăriți-ne și pe paginile de socializare: Instagram și Facebook pentru a fi la curent cu toate informațiile din județul tău!

Primaria Miroslava

septembrie 29, 2023

Siguranța elevilor este o prioritate pentru Primăria...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Criza abandonului animalelor de companie: Iașul se...
Primăria Iași

septembrie 29, 2023

Consiliul Local va avea astăzi în dezbatere,...
Primăria Iași

septembrie 28, 2023

În acest an, Sărbătorile Iaşului promit o...